Technologie / produkty

Udržitelná výstavba s hydroizolacemi BMI Icopal a BMI Vedag

Udržitelná výstavba s hydroizolacemi BMI Icopal a BMI Vedag Foto: společnost BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o.

Poslední dobou je na udržitelnou výstavbu kladem čím dál větší důraz. Jedním ze způsobů, jak přispět, je snížit negativní dopad lidské činnosti na životní prostředí. V případě hydroizolací od BMI Icopal a BMI Vedag zajistit, aby zůstaly spolehlivé co nejdéle a zároveň aby pomáhaly chránit přírodu kolem nás. A jak přesně mohou být hydroizolace nápomocny udržitelné výstavbě? BMI přináší hned několik variant, od inovativních materiálů až po komplexní řešení.

BMI ICOPAL / BMI VEDAG , 16. 9. 2022 / Advertorial

Vegetační střechy

Vegetační střechy přinášejí kousek přírody zpět tam, kde zeleň musí ustoupit rozvoji. Jsou uznávány jako náhradní opatření pro zastavěné území mimojiné proto, že snižují efekt tepelného ostrova. V neposlední řadě jsou příjemným estetickým oživením každé budovy.

Foto: Vegetační střechy

Hydroizolační asfaltový pás Eco-Activ odstraňující znečištění z ovzduší

Asfaltové pásy Eco-Activ z portfolia značky BMI Icopal aktivně přispívají nejen ke zlepšení kvality ovzduší ale i lidského zdraví. Tento inovativní hydroizolační materiál pro ploché střechy je založen na principu autokatalýzy, která zbavuje okolní prostředí škodlivin.

Foto: Asfaltové pásy Eco-Active pro ploché střechy

Střechy odolné proti přehřátí

Střechy odolné proti přehřátí jsou v dnešní době stále důležitější, jelikož snižují energetickou náročnost budov. Neabsorbují tolik tepla jako tmavé střešní materiály, čímž snižují spotřebu energie ze vzduchotechnických jednotek a dále snižují tepelné namáhání střešního systému.

Foto: Střechy odolné proti přehřátí

Lehké asfaltové pásy BMI Icopal

Nejnovější inovací německých asfaltových pásů BMI Icopal je výrazné snížení hmotnosti role o 20% při zachování jejich 100% kvality za použití nového ekologického plniva vyrobeného z expandovaného granulátu z recyklovaného skla.

Foto: Lehké asfaltové pásy BMI Icopal

Maximální kvalita materiálů a dlouhá životnost

Neposledním přispěním k udržitelné výstavbě je nabídka velice kvalitních hydroizolací od BMI Icopal a BMI Vedag pro ploché střechy a spodní stavby na celoevropské úrovni. Použití těchto produktů zaručuje dlouhodobou životnost plášťů. A právě spolehlivost svých produktů BMI dokládá nadstandardními zárukami.

Více informací k jednotlivým řešením nalezneme na icopal.cz/udrzitelnost.

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři