design / Produktový design

Pro zážitek ze vstupu do domu. Vchodové dveře Pivot

Dveře Pivot od české značky JANOŠÍK Foto: JANOŠÍK

Česká značka JANOŠÍK představuje svoji novinku – pivotové dveře, které si poradí i s otevíráním nadrozměrných ploch a pomohou tak z každého vstupu do domu vytvořit drobný zážitek. Díky asymetricky umístěné ose je manipulace s dveřmi Pivot velmi snadná.

JANOŠÍK OKNA-DVEŘE , 18. 11. 2022 / Advertorial

Rodinná firma z Valašska JANOŠÍK přichází s novým produktem, na jehož vývoji dlouhou dobu pracovala. Jedná se o pivotové dveře, u kterých architekti mohou ocenit jejich čisté minimalistické provedení, majitelé domů pak bezpečnost a snadnou manipulaci. Dveře lze zhotovit z různých druhů dřeva, aby mohly materiálově odpovídat například zvoleným oknům. „Jeden dům, jeden design,“ věří u JANOŠÍKa. Křídla dveří lze také nechat opláštit hliníkem v různých úpravách nebo přetáhnout sklem pro celoskleněný efekt.

Vchodové dveře Pivot lze vyrobit s prakticky neomezenou výškou – jediný limit představuje maximální hmotnost křídla 500 kg. A šířka? Varianta s padací lištou umožňuje šířku vchodových dveří až 2 metry, těsnící kartáče mohou šířku dveří prodloužit až na 5 metrů.

Foto: Dveře lze vyrobit s prakticky neomezenou výškou

Navzdory velkému rozměru křídel se nemusíte obávat o komplikace spojené s manipulací. Pohodlné otevírání a zavírání dveří totiž zajišťuje integrovaný tlumič rychlosti. O bezpečnost se stará osazení dveří vícebodovým bezpečnostním zámkem.

Foto: Architekti u dveří Pivot ocení čisté provedení, uživatelé pak bezpečnost i snadnou manipulaci

Postaráno je také o tepelně-izolační vlastnosti dveří. Padací lišty na vrchním i spodním rámu zaručí perfektní těsnost vůči vodě a větru. Do průchodky v horním pantu lze navíc osadit čtečku otisku prstů, takže starosti s tím, jestli jste si ve spěchu nezapomněli vzít klíče, můžete klidně nechat za hlavou.

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři