Novinky a názory / zprávy

Veletrh BAU bude online: SCHÜCO. INNOVATION NOW.

Veletrh BAU bude. Tentokrát ale nikdo nepojede za novinkami Schüco do Mnichova, ale naopak Schüco se za architekty, projektanty a dalšími obchodními partnery vydá přímo k nim. Online a pravidelně je bude v průběhu celého roku navštěvovat se sérií akcí:  „SCHÜCO. INNOVATION NOW“. Projekt odstartuje ve čtvrtek 4. března 2021 ve 13.30 a přihlásit se lze zde.

Schüco CZ s.r.o. , 18. 2. 2021

Nová produktová řešení Schüco budou rozdělena do tří oblastí – zdravé, inteligentní a bezpečné budovy. Virtuální hosté se dozvědí novinky v oblasti udržitelných budov, které spotřebovávají minimum energie, lidé v nich dýchají zdravý čerstvý vzduch, žijí či pracují v klidném odhlučněném prostředí a zároveň je jejich zdraví chráněno „chytrými“ technologiemi antibakteriálních povrchů úchytů oken či klik dveří. To např. splní nové akustické okno Schüco AWS 90 AC.SI, které zvenčí přivede čerstvý vzduch, nikoli však hluk. Nejen tato novinka bude představena v průběhu roku na akcích„SCHÜCO. INNOVATION NOW“. První ze „live“ prezentací se uskuteční ve čtvrtek 4. března 2021 v 13.30, stačí se registrovat zde.

Akustické okno Schüco AWS 90 AC.SI. Zdroj: Schüco

Skupina Schüco se sídlem v německém Bielefeldu vyvíjí a prodává systémová řešení pro okna, dveře a fasády. Po celém světě má více než 5.650 zaměstnanců, kteří společně usilují o oborové prvenství v oblasti technologií a služeb, dnes i pro budoucnost. Kromě inovativních produktů pro rezidenční a komerční budovy nabízí specialista v opláštění objektů konzultace a digitální podporu ve všech fázích stavebního projektu - od počáteční myšlenky přes návrhy, výrobu až po instalaci. S firmou Schüco celosvětově spolupracuje 12.000 zpracovatelů, developerů, architektů a investorů. Společnost je aktivní ve více než 80 zemích světa a v roce 2019 dosáhla obrat ve výši 1,75 miliardy EUR. 

„SCHÜCO. INNOVATION NOW“, pozvánka. Zdroj: Schüco 

Klíčová slova:

Schüco okna dveře fasády veletrh

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři