Technologie /

Chytrý návrh podkroví? Jak navrhnout i tu nejmenší místnost, aby byla komfortní, poradí nová příručka

Abyste nemuseli strávit zbytečný čas modifikací prostoru pod šikmou střechou tak jako protagonisté našeho videa, připravil pro Vás VELUX 60 typových řešení dispozic místností v podkroví.

EARCH.CZ , 26. 7. 2021

Odborná příručka Design Guide představuje praktického pomocníka při návrhu podkroví, od přehledu obecných zásad po příklady možných dispozičních řešení různých podstřešních prostor včetně koupelen a WC. Vše o návrhu prostoru pod šikmou střechou tak najdete na jednom místě.

Příručka zahrnuje tipy a triky, jak v jednotlivých místnostech se šikmou střechou uspořádat nábytek, tak aby byl prostor co nejlépe využit. Poradí, jak zvýšit podchodnou výšku, zlepšit nástup do postele a podobně. Přehledné příklady zahrnující ergonomické principy Vám názorně ukáží, jak nejefektivněji využít půdorys pod šikmou střechou, a třeba si i ráno přečíst noviny na denním světle.

Animovaný video seriál Historky z podkroví vznikl ve spolupráci společnosti VELUX a týmu EARCH.TV, přičemž má za cíl odlehčenou formou propagovat manuál k navrhování podkroví Design Guide. Ten nabízí nejen 60 typových dispozic včetně vizualizací, ale také 98 technických řešení střech a osazení střešních oken. Ať je vám užitečným pomocníkem. Předchozí díl Historek z podkroví naleznete zde. Design Guide si stáhněte zdarma zde.

 

  • autor: EARCH.CZ *
  • publikováno: * 26. 7. 2021
  • zdroj: * Reklamní sdělení

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři