Technologie / produkty

Nulový zápach s bezvodým pisoárem EcoStep

Bezvodý pisoár EcoStep předchází typickému zápachu díky přátelským bakteriím. Foto: EcoStep

Slyšeli jste už někdy pojem „přátelské bakterie“? Tak přesně tento princip využívají bezvodé pisoáry EcoStep, díky kterým nejenže předejdete typickému zápachu, ale také ušetříte za spláchnutou pitnou vodu. Pokud si i tak pokládáte otázku, proč byste vůbec bezvodý pisoár měli chtít, pak vám vše rádi vysvětlíme. Seznamte se s přelomovým produktem, díky kterému do svého provozu už nebudete chtít nic jiného.

EcoStep , 22. 2. 2024 / Advertorial

Konec nepříjemnému zápachu bez jediné kapky vody

Jistě jste už někdy zažili situaci, kdy vás po příchodu na toalety praštil do nosu nepříjemný zápach použitých pisoárů. To však není případ inovativního bezvodého pisoáru EcoStep P1.1.

Možná si říkáte „pokud v pisoáru není voda, musí přeci zákonitě zapáchat“. S moderními pisoáry EcoStep tomu tak není, a to díky moderní technologii, ve které nedochází k reakci mezi vodou a močí. To z nich dělá jedničky na trhu.

Věděli jste, že zápach vlastně nevniká z moči? Moč je totiž sama o sobě sterilní a o nepříjemný odér se u běžných pisoárů stará právě voda. Ta obsahuje bakterie, které se při styku s močí okamžitě množí a způsobují onen typický zápach. Mnohdy je však doprovázen také neestetickými skvrnami nebo ucpaným odpadem. V pisoáru s ventilem P1.1 jde tekutina přímo do odpadu a ten se ihned poté uzavírá, a to bez jediné kapky vody.

Díky patentovanému ventilu EcoStep a součástce Bio Block Fresh se nepříjemné pachy stávají minulostí. Tento produkt zároveň obsahuje vůni Fresh, která toalety příjemně provoní a vydrží až po dobu jednoho měsíce. Přičemž výměna Bio Blocku stačí až po čtyřech měsících. Tím se automaticky snižují provozní náklady, protože u běžných pisoárů je potřeba průběžně dokupovat množství chemických čisticích prostředků.

Foto: Instalací bezvodých pisoárů EcoStep ušetříte velké množství vody a tím pomůžete nejen přírodě, ale i své peněžence.

Vyplatí se mi bezvodý pisoár víc než klasický?

Běžný pisoár se zdá na první pohled jako finančně méně nákladná záležitost, ve skutečnosti je to ale přesně naopak. Obyčejný splachovací pisoár je sám o sobě sice relativně levný, ale je tomu tak jen při samotném nákupu. Po přičtení nezbytných doplňků a dalších, jako jsou senzory, sifon, instalační sady, montáž a opravy, je cena rázem srovnatelná s pisoárem bezvodým.

Frekventovaná místa, jako jsou restaurace, hotely a jiné budovy s mnoha lidmi pak také přirozeně spotřebovávají velké množství vody, a to konkrétně 1,5 litru za každé jedno spláchnutí. Pokud například máte firmu, ve které po celý pracovní týden užívá pisoár 50 lidí, přičemž ho jeden uživatel použije 5x denně, pak s bezvodým pisoárem za rok ušetříte až 120 000 litrů vody a téměř tři a půl tisíce korun na vodném a stočném. Odborníci ze společnosti EcoStep vám rádi vytvoří podrobnou analýzu přímo pro váš podnik.

Foto: Patentovaný ventil EcoStep se součástkou Bio Block Fresh toaletu příjemně provoní.

Údržba zabere jen pár sekund

Keramický bezvodý pisoár vám s údržbou z velké části pomůže sám od sebe. Je tomu tak díky speciálně zkosenému tvaru a povrchu, který je schopen nežádoucí odkapávání moči snížit až o 90 % a zároveň moči nedovolí zasychat. Stěny jsou navíc zkonstruovány způsobem, aby maximálně zamezily odstřikování moči zpět na uživatele. Také přední strana pisoáru tvarovaná do špičky zajišťuje, aby se moč nedostala nikam mimo pisoár.  Tento unikátní design nedávno přinesl pisoáru EcoStep také prestižní cenu Grand Prix 2023 na veletrhu FOR ARCH.

Bezvodý pisoár P1.1 je na péči velmi nenáročný. K údržbě vám stačí jen biologický sanitární čistič s PH7, který obsahuje zmíněné přátelské bakterie, díky nimž odvede celou práci sám. Stačí ho pouze zředit s vodou, nastříkat na povrch a on už si se škodlivými bakteriemi poradí. Velkou výhodou také je, že neobsahuje chemické látky. Celý tento proces vám zabere jen 15 sekund denně.

Instalací bezvodých pisoárů EcoStep ušetříte své peněžence a přírodě zároveň.

  • autor: EcoStep *
  • publikováno: * 22. 2. 2024
  • zdroj: * Reklamní sdělení

Klíčová slova:

EcoStep pisoár toaleta

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři