design / Ostatní

EFEKTA – obkladový systém promyšlený do všech detailů

Obkladový systém EFEKTA od JAP FUTURE kombinuje skvěle vypadající materiály se špičkovou technologií. Foto: JAP FUTURE s.r.o.

Minimalistický a moderní design, funkční a uživatelsky logické uspořádání prostoru a přirozeně vypadající materiály v kombinaci se špičkovou technologií. Nejde jen o nové designové trendy. Bezesporu není možné opomenout kvalitní materiály, poctivé zpracování a promyšlenou variabilitu.

JAP FUTURE s.r.o. , 13. 3. 2024 / Advertorial

Všechny zmíněné benefity jsou charakteristické pro obkladový systém EFEKTA, který se skládá ze tří částí – obklad stěny, skrytá zárubeň a nábytkové doplňky. „Předností tohoto systému je nezávislé použití jednotlivých částí nebo podle individuální potřeby jejich smysluplné propojení, a to jak v bytových interiérech, tak komerčních prostorech“, doplňuje Petr Paksi, jednatel společnosti JAP FUTURE, která obkladový systém EFEKTA uvedla na trh.

Základem celého systému je obklad stěny. Pro uchycení obkladu na stěny slouží systém navzájem propojených vodorovných a svislých hliníkových profilů, jejichž spojení zajišťují plastové fixační klipy. Montáž je ve srovnání s tradičními obklady stěn maximálně jednoduchá a přátelská, takže nerovnosti stěn ani rohy nejsou překážkou. Neocenitelnou předností je možnost bezproblémového zpětného rozebrání kvůli doladění systému nebo výměny dílců. Celková tloušťka obkladového systému včetně obkladové desky je 40,2 mm.

Foto: Dveře MASTER, skrytá zarubeň a obklad stěny EFEKTA

Pro vytvoření průchodu v obkladovém systému byla speciálně vyvinuta skrytá zárubeň EFEKTA, která je zkonstruována tak, aby zajistila splynutí dveřního křídla do jedné roviny s obkladem. Do detailu je doladěno i barevné a pohledové přizpůsobení obkladu stěny. Do skryté zárubně EFEKTA se osazují dveře MASTER, jejichž opláštění může být totožné s obkladem stěny a skrytou zárubeň jako takovou lze lakovat barvou podle potřebného odstínu.

Foto: Ukázka použití funkčních doplňků EFEKTA – komerční prostor

Velkou pozornost si zaslouží doplňky k obkladovému systému EFEKTA, které dokážou využít jeho potenciál na maximum. Jednatel JAP FUTURE, Petr Paksi, vysvětluje: „Obkladový systém umožňuje uchycení různých funkčních doplňků do svislého propojovacího profilu s otvory, které jsou přizpůsobeny vložení závěsného systému. Ten slouží jako podpěra polic, různých skříněk, držáku na ramínka nebo brýle. Variabilita doplňků je široká a lze je vyrobit individuálně na míru podle požadavku zákazníka. Díky tomu vytvoříte přehlednou a účelnou šatnu nebo designový interiér“.

Foto: Obklad stěny EFEKTA, magnetický povrch

Nepřeberná škála obkladových materiálů – přírodní dýha, laminát, lakované sklo, kovolaminát, akrylátová fólie, zrcadlo nebo magnetická tabule – předurčuje široké využití EFEKTY. Navíc lze pohledový obklad použít jak pro sádrokartonové, tak i zděné příčky a neocenitelná je možnost dostat za obklad elektrické rozvody. Použitelnost obkladového systému EFEKTA v interiéru je neomezená a výsledkem je vždy TOP designové a po všech stránkách precizní řešení.

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři