Novinky a názory / zprávy

Opravili jste stavbu nebo zvelebili krajinu? Své proměny můžete prezentovat na výstavě, stačí se přihlásit

Bzenec: Kaple sv. Floriána a Šebestiána Foto: Má vlast cestami proměn

Putovní výstava Má vlast cestami proměn připravuje nový ročník. Představte do ní objekty, krajiny, zahrady, které jste probudili k novému životu. Přihlašování probíhá do 31. 1. 2024.

Má vlast cestami proměn , 14. 12. 2023

Putovní výstava "Má vlast cestami proměn – příběhy domova" vstupuje do 16. ročníku. Představte široké veřejnosti proměny svých domovů, které jste uskutečnili. Poděkujte s námi autorům, potěšte návštěvníky výstavy, inspirujte ostatní. Do 31. 1. 2024, ale nejlépe během prosince, k nám přihlaste zdařilé proměny. Zabere to jen pár minut, poté obdržíte instrukce k podkladům. Bude potřeba fotografie před a po, pokud možno stejný záběr, nejlépe na výšku.

Náš tým vytvoří plakát, který dostanete ke korekturám a poté k odsouhlasení. Text bude česky a anglicky. Hotové plakáty v elektronické podobě budete u nás mít kdykoli k dispozici, na vyžádání je i zašleme.

Foto: Má vlast cestami proměn vyzývá k přihlašování do putovní výstavy

Výstava bude zahájena 15. června 2024 v Praze na Svaté Markétě u Břevnovského kláštera, zůstane zde 2 týdny a poté se kolekce rozjedou do svých destinací. Výstavu si můžete zdarma pozvat k vám ve volných termínech. Odvezete si ji od předchozího vystavujícího a další zase od vás.

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři