Technologie / produkty

Jednoduše inovativní. Nová pergola společnosti Aluprof zaujme svým designem i kvalitou zhotovení

Aluprof představuje novou pergolu, která v sobě spojuje minimalistický design, kvalitu a odolnost Foto: ALUPROF SYSTEM CZECH s.r.o.

Společnost Aluprof přichází s novým výrobkem pergoly MB-OPENSKY 120. Ta pro svůj minimalistický a jednoduchý design, důmyslné detaily, vysokou kvalitu a odolnost představuje ideální variantu nejen pro vaši zahradu, ale různá veřejná prostranství.

EARCH.CZ , 29. 5. 2023 / Advertorial

Společnost Aluprof SA patří k předním výrobcům hliníkových systémů v Evropě. Díky více než šedesátileté zkušenosti v oboru se výrobky společnosti řadí kvalitou, designem a inovací k těm nejlepším na trhu. Společnost je známá svou tendencí posouvat každý výrobek o kus dál, ať jde o fasádní či interiérové hliníkové systémy. A stejně tak je tomu u nové venkovní pergoly MB-OPENSKY 120.

MB-OPENSKY 120 je novým rozšířením rodiny terasových stříšek, které jsou k dispozici jako systém pro samostatnou prefabrikaci. Z tohoto důvodu je výrobek jednak oblíbený mezi výrobci truhlářských konstrukcí, ale také nabízí atraktivní alternativu k ostatním řešením na trhu. Stejně jako všechny ostatní výrobky společnosti zaujme MB-OPENSKY 120 svou promyšlenou konstrukcí, odolností a vysokou kvalitou zpracování detailů.

Foto: Inovativní systém ovládání umožňuje regulaci osvětlení a zastínění. Uživatelé si tak mohou venkovní prostor vychutnat v jakékoli denní nebo noční době

Vysokopevnostní extrudovaný hliník zajišťuje její pevnost a odolnost vůči povětrnostním vlivům a dešti. Velmi účinný a navíc neviditelný systém odvodnění zajistí efektivní odvod srážkové vody (do 57 l/min). Díky tomu je pergola vhodná jak pro zahrady rodinných domů, tak pro venkovní prostranství v komerčních objektech, jako jsou restaurace, hotely nebo kavárny. Její moderní a elegantní design dodává exteriéru sofistikovaný vzhled a vytváří atraktivní prostředí pro relaxaci a zábavu.

Díky plynulému otevírání a zavírání, kterým MB-OPENSKY 120 disponuje, umožňuje snadné přizpůsobení venkovního prostoru podle aktuálních povětrnostních podmínek a preferencí uživatelů. Tato pergola je vybavena inovativním systémem ovládání, který umožňuje regulaci osvětlení a zastínění, takže si uživatelé mohou vychutnat venkovní prostor v jakékoli denní nebo noční době.

Foto: Pergola MB-OPENSKY 120 je ideálním variantou pro vaši zahradu, ale i pro veřejný prostor

Jednou z hlavních výhod pergoly MB-OPENSKY 120 je také možnost instalace bočních stínících prvků, které poskytují dodatečné soukromí a ochranu proti větru. Tato flexibilita umožňuje uživatelům vytvořit si ideální prostředí, které odpovídá jejich individuálním potřebám a představám. Díky flexibilitě užívání společně s vysokou kvalitou, ochrannou před vlivy nepříznivého počasí a jednoduchým a důmyslným designem tak MB-OPENSKY 120 přestavuje ideální variantu nejen pro vaši zahradu, ale různá veřejná prostranství.

  • autor: EARCH.CZ *
  • publikováno: * 29. 5. 2023
  • zdroj: * Reklamní sdělení

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři