Události / architektonické soutěže

Vyhlášení soutěže Talent designu 2011

Předmětem soutěže je ocenit vyjímečné studentské práce z oblasti designu. Do soutěže budou přijímány práce průmyslového, produktového (rovněž oděv, obuv, šperk apod.), interiérového i grafického designu.

EARCH.CZ , 24. 10. 2011

Letošní ročník přináší zajímavou novinku, že soutěžní návrhy je možno odeslat kompletně elektronicky, bez nutnosti cokoliv zasílat poštou.

Pro vítěze jsou připraveny atraktivní finanční odměny 50 000,- Kč, 30 000,- Kč a 10 000,- Kč. Další zajímavé finanční odměny věnovali spolupracující partneři. Účast v soutěži je bezplatná.

Soutěžit mohou fyzické osoby, posluchači vysokých škol, a to jak jednotlivci, tak i autorské kolektivy. Přihlášení do soutěže nepodléhá žádnému poplatku. Jeden soutěžící může poslat více soutěžních návrhů.

Závazná kritéria hodnocení :

- kreativita autora a neotřelost soutěžního návrhu - inovativní a originální přístup zvoleného řešení - realizace s ohledem na volbu použitých materiálů, funkčnost a ergonomii - komplexní kvalita soutěžního návrhu včetně provedení - ekologická stránka navrhovaného řešení, podpora trvale udržitelného rozvoje

Datum odevzdání soutěžních návrhů elektronicky, osobně nebo poštou se stanovuje na 14.00 hodin dne 25. 11. 2011.

Další informace najdete na stránkách soutěže www.talentdesignu.cz.

Klíčová slova:

Generální partner
Hlavní partneři