Architektura / interiér

Decentně elegantní. Novou pobočku vegetariánské restaurace doplnilo osvětlení Cuppa

Karlínskou pobočku Dhaba Beas ozdobila kolekce svítidel od Delta Light Foto: Dhaba Beas

Výrazné a přesto decentní. Jednoduché, ale osobité. Tak by se dala popsat osvětlení Cuppa od společnosti Delta Light, která našla uplatnění v novém interiéru oblíbené vegetariánské restaurace. Ochutnejte ojedinělý design interiéru společně s výtečnou kuchyní.

Delta Light , 13. 11. 2023 / Advertorial

Jedinečnou kombinaci elegance a pohodové atmosféry nabízí nová pobočka vegetariánské restaurace Dhaba Beas v pražském Karlíně, jejíž interiér představuje harmonické prolínání moderního designu s rustikálními prvky.

Známá a oblíbená samoobslužná restaurace se v nové pobočce neomezila pouze na výtečnou kuchyni, ale přinesla do svého interiéru nový dekorativní prvek oživující prostor – svítidlo Cuppa od belgické značky Delta Light. Cuppa je doslova designovým klenotem, který v sobě spojuje lehkou sofistikovanost s malou špetkou exotiky.

Závěsné svítidlo s duší

Svítidlo Cuppa od Delta Light vychází z archetypu stínidla, které se z kopulovitého tvaru postupně vyvíjí do elegantního plochého disku. Kolekce se nově rozšířila, a do své rodiny přidala čtyři nové dekorativní „přístřešky“. Detaily svítidla – jako jsou rozbíhající se poloměry, měnící se závěsné výšky a sladěné barevné provedení – přispěly k dokonalé konzistenci celé kolekce.

Foto: Nová pobočka restaurace Dhaba Beas je kombinací elegance a pohodové atmosféry

Flexibilita a funkčnost

Cuppa není pouze designovým prvkem visícím ze stropu dolů, naopak. Snoubí v jednom prvku skvělé funkční řešení, které poskytuje praktický užitek a estetickou čistotu. Výšku zavěšení svítidla lze jednoduše upravit na libovolnou délku, což umožňuje optimální osvětlení pro různé části restaurace dle rozvržení sezení nebo podle umístění baru.

Foto: Kolekce závěsných svítidel Cuppa od Delta Light

Design na míru

Stínidla Cuppa najdete ve třech odstínech, které lze libovolně kombinovat, a vytvořit tak originální kompozici. Kolekce Cuppa tak dává volně prostoupit vaší kreativitě a nabízí neomezenou flexibilitu při navrhování osvětlení přesně na míru vašim představám, nebo jako v případě Dhaba Beas, vaší chuti.

Foto: Variabilní stínidlo Cuppa od Delta Light v bílém odstínu

Kombinace krásy a funkčnosti

Značka designových svítidel Delta Light udávající směr vývoje, technologií a designu v moderním architektonickém osvětlení se s restaurací Dhaba Beas spojila, aby dohromady přinesli návštěvníkům kromě skvělé kuchyně, také jedinečnou kombinaci krásy a funkčnosti. Jestli se to povedlo se přesvědčte sami. Dobrou chuť.

  • autor: Delta Light *
  • publikováno: * 13. 11. 2023
  • zdroj: * Reklamní sdělení

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři