Architektura / interiér

Dekory připomínající luxusní mramor. Technistone představuje své novinky pro podzim 2023

Společnost Technistone představuje nové dekory tvrzeného kamene inspirované luxusním mramorem Foto: Archiv TechniStone

Letošní podzim zaznamenal příchod pěti nových produktů tvrzeného kamene od renomované společnosti Technistone. Portfolio jejích produktů se rozšířilo o dekory s výrazným kontrastním žilkováním i jemnější varianty s měkkými strukturami, všechny však mají společného jmenovatele – připomínají luxusní přírodní kámen.

EARCH.CZ , 30. 10. 2023 / Advertorial

Tvrzený kámen TechniStone je oblíbeným materiálem pro kuchyňské pracovní desky, obklady, podlahy a další interiérové aplikace, protože kombinuje krásu přírodního kamene s výjimečnou pevností a odolností. Technistone se vyznačuje inovativními technologiemi a dlouholetým know-how, což z ní činí spolehlivého partnera pro ty, kteří hledají kvalitní a esteticky nadstandardní materiály pro své interiéry. Tvrzený kámen je vytvořen z kvalitních přírodních surovin a malého množství barevných pigmentů. Vše je spojeno polyesterovou pryskyřicí a opracováno do vysoce odolných desek. 

Výsledkem je pevný a odolný materiál, který má v porovnání s přírodním kamenem mnoho výhod. Je například odolný vůči mechanickému poškození, teplotě a skvrnám. Díky průmyslové výrobě je také dostupný v široké a zároveň konzistentní škále barev, vzorů a textur. Mezi další výhody materiálu TechniStone patří jeho snadná údržba a čištění. Tvrzený kámen je nenasákavý a odolný vůči bakteriím, což z něj činí ideální volbu pro kuchyně a koupelny. Za zmínku stojí také ekologické hledisko jeho výroby, při které bývají používány recyklované materiály, oproti těžbě přírodního kamene tak šetří i přírodní zdroje.

Společnost Technistone pravidelně přichází s novými dekory. O jejích novinkách jsme na EARCH.cz psali posledně na jaře, kdy byla na trh uvedena kolekce Wilsonart inspirovaná přírodním mramorem. Ta sklidila takový úspěch, že se o čtyři další dekory rozšiřuje už teď na podzim, jeden nový dekor současně obohatil i kolekci Serenity.

Altamonte

Jednou z podzimních novinek TechniStone® je dekor Altamonte, který je součástí nově rozšířené kolekce Wilsonart. Jeho krémově bílé, zlaté a bronzové tóny vynikají na mlhavě měkkém pozadí. Tento dekor nejenže obohatí vaši kuchyňskou linku, ale také nabízí výhody jako nenasákavý a hygienický povrch, což jsou charakteristické rysy produktů od Technistone.

Foto: Krémově bílé, zlaté a bronzové tóny tvrzeného kamene Altamonte vynikají na mlhavě měkkém pozadí

Verde Peak

Dalším novým produktem z dílny Technistone je dekor Verde Peak, který rovněž pochází z kolekce Wilsonart. Jeho jasně bílé mramorované pozadí je propleteno šedozelenými žilkami různých šířek, což vytváří elegantní kombinaci. Díky odolnosti a trvanlivosti tvrzeného kamene TechniStone je dekor Verde Peak ideální volbou pro ty, kteří hledají pro svůj domov spojení krásy a praktičnosti.

Foto: Dekor Verde Peak je vhodný pro všechny milovníky elegance a praktičnosti

Bronze Coast

Luxusní a elegantní dekor Bronze Coast je vhodný pro docílení útulných interiérů vhodných pro setkávání s blízkými. Jeho bílý základ je zdoben meandrujícími hnědými žilkami, což vytváří podmanivou souhru barev. Tento mramorový dekor je nejen vizuálně působivý, ale také odolný a snadno udržovatelný díky vlastnostem tvrzeného kamene od Technistone.

Foto: Hřejivě hnědé žilky tvrzeného kamene Bronze Coast vytváří příjemnou atmosféru v útulných interiérech vhodných pro setkávání s blízkými

Glencoe

Dekor Glencoe z kolekce Wilsonart od Technistone je charakteristický teplou neutrální barvou s lehce průsvitným, mramorovým podkladem. Tenké žilky v krémově bílé barvě dodávají aktivní vzhled, který působí přirozeně. Díky vysoké kvalitě povrchu od Technistone je Glencoe odolný vůči opotřebení a zaručuje dlouhodobou eleganci vaší kuchyně.

Foto: Dekor Glencoe má, jak název napovídá, elegantní a přirozeně půvabný design

Romano Ricco

Posledním novým podzimním produktem od společnosti Technistone je dekor Romano Ricco. Jeho slonovinové pozadí s intenzivními šedými žilkami vytváří elegantní a sofistikovaný vzhled. Romano Ricco je nejen vizuálně atraktivní, ale díky technologii výroby tvrzeného kamene TechniStone také velmi odolný.

  • autor: EARCH.CZ *
  • publikováno: * 30. 10. 2023
  • zdroj: * Reklamní sdělení

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři