Společnost Technistone představuje nové dekory tvrzeného kamene inspirované přírodou. Foto: Archiv Technistone
design / Interiérový design

Krása přírody v nové kolekci tvrzeného kamene TechniStone

I letošní rok sebou přinesl čtyři nové dekory tvrzeného kamene TechniStone, které v interiéru zaujmou svou krásou a ohromí odolností, jež oceňují tisíce domácností nejen v kuchyni. Dlouhotrvající krása v podobě elegantní Wedding Lily nebo nespoutaná Wild Yucca? Která z novinek si získá místo u vás doma?

Technistone , 10. 6. 2024 / Advertorial

Něžná a dokonalá Morning Daisy

Foto: Dekor Morning Daisy

První dekor Morning Daisy, který rozšířil již tak bohatou nabídku desek tvrzeného kamene od Technistone a jež zahajuje kolekci La Natura, vyzařuje optimismus a energii, která patří k novým začátkům. Morning Daisy evokuje brzké ráno, kdy se příroda probouzí a připravuje na nový den.

Jemné šedé tóny se na desce tvrzeného kamene Morning Daisy vzájemně proplétají a dávají za vznik perleťovému efektu. Jemné žilkování se dokonale vyjímá na velkoformátových deskách, například při použití jako obklad kuchyňského ostrůvku či stěn za kuchyňskou deskou.

Dotek elegance Wedding Lily

Foto: Dekor Wedding Lily

Další dekor z kolekce La Natura přináší do interiéru jedinečnou kombinaci elegance a svěžesti.  Jemná textura Wedding Lily odráží čistotu a stabilitu, díky čemuž prostor vyplní pocit klidu a harmonie.

Propojení kuchyňské desky v odstínu Champagne, který vyniká svou nadčasovou elegancí, s moderní kuchyní vytváří dokonalý kontrast mezi decentním luxusem a minimalistickým stylem. V kombinaci s tlumenými tóny kouřového dubu získává Wedding Lily ještě více na kráse a vzniká harmonický celek, který osloví i ty nejnáročnější milovníky moderního designu.

Country Rose s vintage nádechem

Foto: Dekor Country Rose

Nechte se unášet do světa Country Rose, který vás přenese na anglický venkov, kde čas plyne pomaleji a každý detail má svůj příběh. Staré kamenné domy obrostlé růžovými keři a ve vzduchu omamná vůně květů, právě proto je Country Rose synonymem pro romantiku a nezaměnitelný šarm vintage elegance.

V plné kráse vyniká Country Rose díky smetanově bílému základu s bronzovým žilkováním. Perfektně ladí v kombinaci s romantickým interiérem, který zdobí vintage prvky. Kontrast mezi sofistikovaností tohoto dekoru a rustikální kuchyňskou linkou s úchytkami z leštěné mosazi dodává prostoru bohatý charakter a osobitý šarm.

Nezkrotná a divoká Wild Yucca

Foto: Dekor Wild Yucca

Technistone uzavírá svou novou kolekci La Natura dekorem Wild Yucca. Odstíny olivově zelené jemně hrají na šedém základě, přičemž právě touto kombinací vnáší do interiéru hravou atmosféru. Wild Yucca vynikne jak s odvážnými zelenými dvířky kuchyně, tak i s tlumenými tmavšími tóny. Prostor osvěží a vnese do něj pocit dobrodružství.

Který dekor si získá vaše sympatie? Bude to deska tvrzeného kamene plná nespoutané divokosti a odvahy nebo ta, jež evokuje bílou svatební kytici, čistotu a něhu? My už máme jasno.

  • autor: Technistone *
  • publikováno: * 10. 6. 2024
  • zdroj: * Reklamní sdělení

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři