Novinky a názory / zprávy

Archicad 27 je tady! Slavnostně jej představí letošní ročník ArchiSHOW 2023

Společnost Graphisoft představí Archicad 27 na ArchiSHOW 2023 Foto: CEGRA

Uživatelé Archicadu se za pár dní dočkají nové a zdokonalené verze. Archicad 27 představí letošní ročník konference ArchiSHOW 2023, která proběhne 12.10. v Praze v ABF na Václavském náměstí.

Centrum pro podporu počítačové grafiky ČR , 3. 10. 2023 / Advertorial

Archicad od společnosti Graphisoft patří mezi nejrozšířenější softwary pro navrhovaní a projektování nejen v architektuře, ale i v dalších technických a kreativních odvětvích. Není divu, že jej využívá čím dál více uživatelů od malých ateliéru až po ty s desítkami zaměstnanců. Poskytne vše, od rýsování a projektování po 3D model. Můžete v něm projektovat „standartně“ či v BIMu (Building Information Modeling), od rodinných domů po velké investiční celky, jako je například bratislavské Nivy Centrum od ateliéru SIEBERT + TALAŠ.

Jako každý kvalitní software, i Archicad prochází neustálou aktualizací, která jeho stávající funkce zdokonaluje a vytváří nové, aby svým uživatelům poskytl nástroj, který dokáže jejich vize přetavit v projekt. V červnu tak Graphisoft představil novou připravovanou verzi – Archicad 27. Anglická a německá verze šla do prodeje již 27. září, a ta česká půjde hned zítra, tedy 4. října. Přehled všech jeho novinek naleznete zde.

„Archicad 27 přináší významná vylepšení ve všech oblastech jeho využití – vlastní navrhování, zpracování dokumentace, vizualizace, spolupráce. A jako u každého upgradu, dvacetsedmička navyšuje produktivitu. Jednoduše řečeno méně kliků k dosažení stejného cíle. Společně s Archicadem se vylepšují i BIMx a BIMcloud,“ uvádí na svých stránkách společnost CEGRA.

Oficiální představení české verze Archicadu 27 proběhne na konferenci ArchiSHOW 2023, která proběhne 12.10. v Praze v ABF na Václavském náměstí. Pokud se nemůžete zúčastnit osobně, nemusíte se obávat, že o něco přijdete. Celá akce totiž bude živě vysílána a záznam bude následně veřejně přístupný na kanálu YouTube.

Foto: Archicad 27 přináší novinky ve vlastním navrhování, zpracování dokumentace a vizualizacích. Společně s ním se vylepší i BIMx a BIMcloud

Celý harmonogram akce je následující:

09:30 – 10:00 Registrace
10:00 – 11:00 CAD/BIM prostředí Archicadu 27 se zaměřením na novinky
Představení programu Archicad 27, prostředí BIM modelu a práce s 2D i 3D nástroji, vizualizace a práce s daty informačního modelu se zaměřením na novinky nejnovější verze.
11:00 – 11:30 Coffee Break
11:30 – 12:00 Pod pokličkou u uživatelů Archicadu: Adam Rujbr Architects
Atelier, jeho projekty a způsob práce představí architekt Vít Benda.
12:00 – 12:05 Pauza
12:05 – 12:35 Pod pokličkou u uživatelů Archicadu
12:35 – 13:45 Oběd

Stejný den odpoledne a na stejném místě následně proběhne přechodové školení pro uživatele Archicadu se službou SupportPack. Více o Archicadu 27 naleznete zde a podrobnější informace o ArchiSHOW 23 zde kde naleznete také možnost registrace. Nenechte si tak ujít možnost dozvědět se všechny novinky a změny, které pro vás Graphisoft s novým Archicadem 27 přichystal.

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři