Architektura / interiér

Elegantní design, maximální přizpůsobivost. Židle puc od Wiesner-Hager je všestranný univerzál

Židle puc od Wiesner-Hager má elegantní nadčasový design, který zapadne do jakéhokoli prostředí Foto: Wiesner Hager

Produktová rodina židlí puc od Wiesner-Hager našla řešení odvěkého problému: jak vymyslet jednoduchou, pevnou, pohodlnou a krásnou židli, zapadající do jakéhokoli prostředí. puc ale není jen o univerzálnosti a elegantním designu – za svou popularitu vděčí také široké škále variant a řadě rafinovaně „skrytých“ vlastností.

Wiesner-Hager , 12. 10. 2023 / Advertorial

Siluetě židle puc dominuje vypouklý tvar plastového sedáku, který podtrhuje její kreativní charakter. Štíhlý rám z vysoce pevných lehkých ocelových trubek dodává židli lehkost a eleganci a zároveň zajišťuje pevnost a nosnost až 180 kilogramů. Wiesner-Hager nepřistoupil k žádným kompromisům, ani co se komfortu sezení týče. Speciální tvar sedáku a jeho velkorysá šířka zajišťují ergonomicky pohodlnou polohu i v dlouhých časových intervalech.

Design židle puc v sobě skrývá řadu skrytých možností: důmyslně integrovaný spojovací systém ukrytý pod bočním krytem skořepiny umožňuje propojování do řad, aniž by k tomu bylo potřeba nářadí či jakákoli montáž. Sousedící prvky fungující na principu perodrážky do sebe jednoduše zaklapnete, a je hotovo. Vše je záležitostí vteřin. Samotný tvar židle také nabízí možnost vertikálního stohování až 15 kusů židlí, a to jak s područkami, tak bez nich.

Foto: Podobu židle si klienti mohou nakunfigurovat libovolně. Na výběr jsou různé varianty čalounění, materiál sedáku, psací pultík, systém číslování nebo područky

Univerzálnost židle puc podtrhuje i možnost zvolit její podobu v konfigurátoru na stránkách společnosti Wiesner-Hager. Na výběr je možnost s područkami či bez, různé varianty čalounění (žádné, pouze sedáku, přední části či celočalouněné), materiál sedáku (překližka v dekoru břízy nebo dubu či jednoduchý polypropylen), lze ji osadit sklopitelným a snímatelným psacím pultíkem či systémem číslování; nejvíce variant pro „rozsvícení“ interiéru pak nabízí barevné odstíny plastové skořepiny sahající od nenápadné černé až po jasnou „kari“ žlutou. Decentní barevné odstíny může nést také kovový rám.

Foto: Barevné odstíny židlí puc sahají od nenápadné černé až po jasnou "kari" žlutou

Svoje využití tak židle puc najde v nejrůznějších typech prostorů: kongresové sály, eventové či seminární haly, vstupní prostory, učebny, kantýny, bistra, pracovní kavárny nebo třeba čekárny. Je jednoduše univerzální, a její univerzálnost je zdrojem její elegance.

  • autor: Wiesner-Hager *
  • publikováno: * 12. 10. 2023
  • zdroj: * Reklamní sdělení

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři