Architektura / občanské stavby

Soukromí, klid a příroda na dlani. Modulární Fashion Line RELAX představuje novou éru glampingových objektů

Společnost KOMA Modular představuje elegantní modul Fashion Line Relax, který je budoucností rekreačního bydlení Foto: Julius Filip

Společnost KOMA Modular přichází na trh s revolučním produktem. Modulární řada glampingového řešení Fashion Line RELAX představuje budoucnost rekreačního bydlení. Celý modul je navíc možno si přizpůsobit jak v exteriéru, tak v interiéru.

EARCH.CZ , 22. 9. 2023 / Advertorial

Hotelové pokoje, kde vás od ostatních hostů dělí pouze tenká příčka, jsou, co se týče rekreačních středisek v přírodě, minulostí. Lidé čím dál více upřednostňují soukromí, vlastní klid, a především bližší sepjetí a propojení s okolní přírodou. To je důvodem, proč v posledních letech nabývá na popularitě rekreace v tzv. glampingových objektech – a především Tiny Housech.

Tiny House v překladu znamená malý domek, jež je vybaven veškerým vybavením – místem pro spaní, kuchyňkou a koupelnou a který je v takřka přímém kontaktu s okolní přírodou. Stačí pouze otevřít dveře. Známá vizovická společnost KOMA MODULAR, která je ohledně modulárních objektů špičkou na trhu, si to moc dobře uvědomuje a přichází tak s vlastní odpovědí na tento trend – luxusní modulovou řadou Fashion Line Relax ve třech velikostních provedeních.

Šitý na míru uživatelům i okolí

Fashion Line v sobě kloubí kvalitní materiály, precizní zpracování a elegantní současný design, čímž poskytuje nevšední zážitek ve všech ročních obdobích. Jeho tvarosloví udávají zaoblené rohy, které povedeně zjemňují jeho tvar a výraz. Celý modul je možné si přizpůsobit nejen v exteriéru – barvou a fasádou, ale také uvnitř – vnitřními obklady, kuchyňkou, koupelnou, postelí a mnohým dalším. Fashion Line se tak přizpůsobí nejen vašemu vkusu a potřebám, ale také konkrétnímu místu.

Foto: Modul nabízí elegantní současný design, díky čemuž poskytuje nevšední zážitek ve všech ročních obdobích

Rychlý a adaptabilní

Jednou z hlavních výhod modulové řady, ostatně jako u všech produktů společnosti KOMA, je rychlost výstavby a možnost adaptace. „Fashion Line Relax je ideálním řešením pro rekreační centra, která hledají nové možnosti, mají dostatek prostoru a mohou si dovolit rozšířit své ubytovací kapacity. Modulární řešení je také ideální pro ty, kteří potřebují rychlé dodání a krátký realizační čas na místě. Fashion Line můžeme dodat už dva měsíce od objednání a montáž je otázkou několika dní, takže neomezí běžný provoz ani ubytované hosty po zbytečně dlouhou dobu,“ upřesňuje vizovická společnost KOMA.

Foto: Rychlost výstavby modulů Fashion Line Relax se pohybuje v řádech několika dnů

Maximálně šetrný a úsporný

Konstrukci Fashion Line tvoří samonosný rám z pozinkované oceli, který je umístěn na zemní vruty. Tyto vruty oproti standartním základům razantně minimalizují zásah do krajiny a v případě potřeby je jednoduché je vyvrtat a celou stavbu přemístit. To představuje nejen výhodu udržitelného a šetrného přístupu k lokální krajině, ale také ideální možnost v případě pronajatého pozemku či pozemku s budoucím záměrem stavby. Mimo to je celý modul velmi dobře tepelně izolován, čímž zaručuje vysokou úsporu nákladů na energie a nevšední zážitek pro všechna roční období bez ohledu na teplotu.

Foto: Velmi dobré izolačního schopnosti modulu umožňují jeho využívání i v zimě

Pohodlí a klid – Budoucnost rekreačního ubytování?

Vše nasvědčuje tomu, že se rekreační bydlení v posledních letech proměnilo a Fashion Line RELAX nabízí ideální řešení. Jedním z ukázkových příkladů využití je BaseCamp Medvědín ve Špindlerově Mlýně v Krkonoších. „Rekreační areál v přímé blízkosti sjezdovky potřeboval rychle navýšit ubytovací kapacitu pro své hosty. Rozhodli se právě pro modulární řešení. A tak během pár dní vyrostly u lesa tři Fashion Line RELAX v komfortní variantě Double, která nabízí ubytovací kapacitu formou studia se vším potřebným komfortem pro 2-4 osoby,“ dodává společnost KOMA.

Tyto modulární glampingové objekty v BaseCampu Medvědín se velmi rychle staly hitem, čemuž odpovídá i vysoké hodnocení na ubytovacích platformách. KOMA se tak skutečně „strefila do černého“. Podařilo se jí totiž vytvořit dostupný produkt poskytující nevšední rekreační zážitek! 

  • Země: Česká republika
  • Město: Špindlerův Mlýn
  • Adresa:: Špindlerův Mlýn 276, 543 51 Špindlerův Mlýn, Česko
  • autor: EARCH.CZ *
  • publikováno: * 22. 9. 2023
  • zdroj: * Reklamní sdělení

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři