Novinky a názory / zprávy

Zásady navrhování modularity. Společnost KOMA spouští novou odbornou školu modularity

Společnost KOMA MODULAR zve na odborný seminář, který proběhne 15. června ve Vizovicích, přímo v sídle společnosti Foto: KOMA MODULAR s. r. o.

Společnost KOMA MODULAR, zabývající se výrobou, stavbou a popularizací modulárních konstrukcí v architektuře, patří ke světové špičce v tomto oboru. Nyní se společnost rozhodla popularizaci modulárních staveb a jejich edukaci posunout odborným seminářem zase o krok dál.

KOMA MODULAR s. r. o. , 11. 5. 2023 / Advertorial

„Spouštíme odbornou Školu modularity a jako první téma jsme vybrali Zásady navrhování modulárních budov.“ uvádí na svých stránkách společnost KOMA MODULAR. Seminář proběhne 15. června od 09.00 – 15.00 hodin ve Vizovicích, přímo v sídle společnosti.

„Školu modularity jsme otevřeli z potřeby vzdělávat se v různých oblastech modularity více do hloubky. V rámci Školy modularity probereme konkrétní témata s odborníky na konkrétní oblast v malé skupince lidí. Semináře pořádáme je 2× ročně na jaře a na podzim. Jarní termín vždy věnujeme konkrétnímu tématu z oboru modulární výstavby, podzimní termín je pak více inspirativní na předem vybranou specializaci v modularitě. Tento rok na podzim plánujeme aktuální téma: modularita a umělá inteligence.“ dodává na svém webu společnost KOMA MODULAR.

A pro koho je takový seminář vlastně vhodný? To je jednoduché. Pro všechny, kterých se mohou zásady navrhování a modularity v jejich profesi dotýkají, primárně tedy projektanty, architekty a konstruktéry.

Foto: Společnost KOMA MODULAR patří ke světové špičce v oblasti modulární architektury. Nyní chtějí edukovat veřejnost skrze odborné semináře

A jakým způsobem bude seminář probíhat?

09.00 - 12.00 Odborná část

- Stanislav Martinec (Majitel a CEO KOMA MODULAR): Spolupráce s architekty, hlavní zásady konstrukce modulárních staveb

- Peter Chaban (architekta člen ateliéru CHYBIK + KRYSTOF): Práce architekta při návrhu a využití modularity při návrhu staveb, příklady realizací

- Jiří Valenta: Zkušenosti při projektování modulárních realizací v oblasti základních konstrukcí, pravidla, možnosti, omezení

- Josef Mikulčík: Zkušenosti při projektování modulárních realizací v oblasti skladeb stěn, tepelných parametrů, požadavků na požární a zvukové odolnosti

12.00 - 13.00 Oběd

13.00 - 15.00 Diskuze, workshop za účasti všech přednášejících

Foto: Hosty odborného semináře budou Stanislav Martinec, Peter Chaban, Jiří Valenta a Josef Mikulčík

Do semináře je možné se registrovat na stránkách společnosti. Aby byl seminář opravdu praktický je kapacita omezena na 20 míst. Cena semináře je 2 990,- Kč bez DPH, která obsahuje mimo odborného know how také oběd, kávu a dodatečný záznamem z celé akce. Více informací naleznete přímo na stránkách Školy Modularity MODULAR HUB. Společnost KOMA MODULAR totiž jako organizátor odborné školy věří, že modularita obohacuje a pomáhá světu.

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři