Technologie / produkty

Nová kolekce dekorů Pearl vychází z energie vulkánu

Láva, dere se na povrch, je žhavá a neústupná, tak jako kolekce Pearl. Nová trojice dekorů TechniStone® našla inspiraci v nespoutané síle sopky. Tento přírodní živel fascinuje lidstvo odnepaměti.

Technistone , 28. 10. 2020

Probuďte smyslnost svého interiéru

Barvy Pearl kolekce jsou ztělesněním síly a energie proudící z nitra země. Probouzí krásu nepoddajné přírody a zanechávají v sobě odkaz její síly. To je dokonalý motiv pro výrobky, jejichž struktury záměrně připomínají procesy této velkolepé přírodní scenérie – Pearl Lava, Pearl Delta, Pearl Rocca. Energie vulkánu promění i váš interiér ve výbuch krásy a dechberoucí designový zážitek. Tmavé barvy jsou schopné probudit v prostoru kýženou jinakost. Oddělí prostor a jasně určí, kde je jeho středobod. Proto jsou tmavé odstíny v interiérovém designu stále více populární. Smyslnost černé a nepravidelně protékající bílé struktury v sobě nesou touhu odlišit se.

Pearl Lava

Energie v barvách noci

„Já osobně miluji tmavé interiéry, protože nejsou pro každého. Jsem velikým zastánce tmavých barev obecně a to nejen v kuchyni, ale i ve formě solitérů a doplňků. Většina lidí se bojí zmenšení prostoru, ale spíše je podstatné se soustředit na jeho správné nasvícení. To je u tmavých interiérů alfou omegou. Tmavé barvy vytváří velmi příjemné až intimní prostředí. U tvrzeného kamene navíc odpadá vysoký nárok na údržbu, kterou většina tmavých materiálů vyžaduje. Výsledný efekt je zkrátka ohromující.“ hodnotí využití tmavých dekorů interiérová designérka Zuzana Fašungová.

Pearl Delta

Trvalá krása bez kompromisů

Současné rychlé tempo života si žádá precizně řešené, fungující a zdravé prostředí, které nás denně obklopuje ať už v soukromém nebo profesním životě. Tvrzený kámen TechniStone® patří k technologicky vyspělým materiálům, jehož odolné vlastnosti splňují nároky moderního člověka. V podobě koupelnových či kuchyňských desek, dlažby, parapetů, pultů či solitérů vkusně zapadá do interiérů, které si kladou vysoké nároky na design i dlouhodobou životnost.

Pearl Rocca

www.technistone.com

  • autor: Technistone *
  • publikováno: * 28. 10. 2020
  • zdroj: * Reklamní sdělení

Mohlo by vás zajímat

Generální partner
Hlavní partneři