design /

Pomozte si při výběru dekorace

S rostoucí nabídkou interiérových dekorací a větší svobodou výběru přichází i nutné břemeno volby. Sladit interiér a zaplnit velké plochy stěn se stává jak výzvou pro vaši tvořivost, tak zdrojem mnoha otázek klientů. Novou a zajímavou cestu řešení nabízí prodejní portál OBRAZY NA MÍRUkterý vám osobně usnadní práci a klientům dá možnost zapojit se do plánování.

Profimedia.CZ a. s. , 29. 9. 2011

Portál OBRAZY NA MÍRU vychází z toho, že volba dekorace probíhá ve sledu rozhodnutí – o formátu, velikosti, dominantní barvě nebo náladě, kterou má dekorace navozovat. OBRAZY NA MÍRU vedle obrazů, nabízí také výrobu klasických fototisků nebo aktuálně velice oblíbených velkoformátových fototapet. Velikost a formát dekorace jsou tedy libovolně volitelné od několika centimetrů až po velikost v metrech. Tyto plochy vám pak chytrý systém webu pomůže zaplnit tím pravým motivem. Vede vás skrze volbu barvy, nálady, tématu nebo skrze typ fotografie tak, aby vám jak výběr zúžil, tak zároveň nabídl podobné snímky pro případ, že byste dekorace propojovali do kompozic. Nabídka se vám postupně z původních 20.000 námětů zužuje a výběr se zjednodušuje.

Zajímavým a praktickým přínosem webu je možnost pracovat na návrhu společně s klientem. Během několika minut můžete s klientem projít vaše návrhy a zároveň mu můžete dát šanci samostatně nějaké připravit. Pokud se pak společně posadíte k počítači, pružně nastavíte filtry a dáte návrhu definitivní podobu. Toto filtrování si mnozí designéři chválí.

Například designérka Magdaléna Furman hledá primárně podle barevného filtru. Architekt Peter Zvolenský naopak prozradil, že využil hledání podle kategorií témat tak, aby ladily se zamýšlenou atmosférou interiéru. „Do společných místností bytu a do dětských pokojů jsem obrazy použil především pro oživení a doplnění barevné kompozice prostor,“ vysvětluje Peter Zvolenský a pokračuje: „z kategorie reprodukcí jsem volil práce Andyho Warhola, protože Pop-art v jeho podání oslovuje i lidi, kteří se s uměním jako takovým běžně nestýkají. Do konceptu také dobře zapadla jednoduchá barevnost a srozumitelnost obrazů, která upoutá jak dospělé, tak děti.“ Do ložnic architekt naopak volil složitější motivy přírody a zátiší pro umocnění atmosféry klidu a pohody.

Ať už tedy dekorace volíte podle jakýchkoli kritérií, portál www.obrazynamiru.cz se může stát plnohodnotným rádcem a průvodcem na cestě k výběru té pravé výzdoby.

Klíčová slova:

Generální partner
Hlavní partneři